Els nostres mobles

Fabricació artesanal de mobles d’estil inconfusible i atemporal.

L’estil dels nostres mobles ve donat per la nostra filosofia de treball a l’hora de fabricar-los. Tot adaptant-lo als gustos, colors i necessitats dels nostres clients. Fabricant mobles d’estil industrial, rústic, raw o qualsevol estil que puguem imaginar, sense perdre la identitat d’un producte fabricat a ma i de forma artesana.

Qualitat innegociable

Els nostres productes son de qualitat i estan pensats per durar tota la vida. Aplicant els tractaments necessaris perquè sempre llueixin amb llum pròpia.

Artesania sostenible

Els nostre mobles estan fets a ma de forma artesana, donant una segona vida a fustes recuperades o fent servir fusta provinent de boscos sostenibles. Fabricats al 100% en el nostre taller i amb les nostres mans. També disposem de servei de ferreria, per combinar el ferro amb la fusta en els nostres dissenys.

Tot Encaixa

Descobreix els nostres mobles

Els nostres valors

Tot allò que fa que la nostra feina tingui sentit.

Passió

Creiem fermament en el que fem. En la nostra filosofia de treball i en allò que fabriquem. Ens il·lusiona i ens apassiona. Això fa que el producte final que oferim sigui sincer, únic i exclusiu.

Experiència

Comptem amb una gran experiència en el nostre sector, amb mans professionals i qualificades, que garanteixen sempre els millors resultats.

Disseny

Treballem amb dissenys propis o fent realitat les idees dels nostres clients. Obtenint un producte únic, exclusiu i atemporal.

Assessorament

Assessorem als nostres clients, ajudant-los amb les seves idees i proposant solucions originals i pràctiques per les seves necessitats. Oferim solucions concretes per a necessitats concretes.

Exclusivitat

Fabriquem un producte únic i exclusiu. El caràcter artesà dels nostres mobles, fa que fins i tot, en el cas de voler fer dos mobles iguals, cadascun tindria la seva pròpia personalitat i caràcter únic. En definitiva, un producte diferencial.

Qualitat

La qualitat del nostre producte només es pot obtenir amb un procés de fabricació artesanal i posant la màxima cura en tots els detalls d’aquest procés.

Satisfacció

Presumim de clients satisfets. Tant amb el nostre servei, com amb el resultat final. Per nosaltres és un autèntic orgull poder dir això amb total seguretat.

Recursos propis

Els nostres productes estan fabricats al 100% en el nostre taller, sense dependre de tercers. Comptant, a més, amb servei de ferreria per combinar el ferro amb la fusta en els nostres mobles.